Arcadia Apartments

Arcadia Apartments

Descriere

Imaginază-ţi un ansamblu rezidenţial ce redefineşte eleganţa şi unde fiecare pas îţi oferă linişte, relaxare şi un confort inegalabil. Proiectul Arcadia Apartments Domenii s-a născut dintr-o idee remarcabilă, cu scopul de a crea un paradis urban pentru cei ce îl aleg.
Cu cele mai înalte standarde de calitate şi proiectare, acest ansamblu arhitectural reprezintă o armonie perfectă între frumuseţea naturală şi arhitectura modernă. Aici, fiecare detaliu a fost gândit cu multă atenţie pentru a-ţi oferi o experienţă completă.

Arcadia Apartments Domenii îţi oferă oportunitatea de a trăi într-un loc de vis, într-un complex ce cuprinde trei etape:

• Faza I - Blocul B1: 192 de apartamente finalizate şi livrate în întregime locatarilor, reprezentând începutul unei noi lumi a confortului.
• Faza a II-a - B2, B3 şi B4: Un număr impresionant de 328 de apartamente, care au fost deja predate în proporţie de 98% către locatari, întruchipând rafinamentul şi stilul contemporan.
• Faza a III-a - B5, B6 şi B7: O etapă în curs de dezvoltare, ce va oferi 245 de apartamente, unde vei putea crea amintiri de neuitat.
Descoperă facilităţile care transformă Arcadia Apartments Domenii într-un adevărat colţ de rai:
- Un condominiu vast ce se întinde pe o suprafaţă de 3 ha, oferindu-ţi spaţiu şi intimitate în mijlocul oraşului.
- Peste 35% din suprafaţa complexului este dedicată spaţiilor verzi, creând un cadru natural şi aerisit, unde te poţi relaxa în voie.
- Acces pietonal din cinci străzi diferite, asigurându-ţi o conectivitate perfectă cu mediul urban şi facilităţile din jur.
- Acces auto din două bulevarde principale, pentru a te bucura de o mobilitate uşoară şi rapidă.
- Parcare subterană pentru a-ţi proteja maşina şi pentru a menţine armonia estetică a complexului.
- Un sistem de colectare selectivă a deşeurilor inovativ, amplasat în afara clădirilor, tip hidraulic.
- Fiecare cameră este dotată cu aer condiţionat, oferindu-ţi controlul total al temperaturii şi un climat perfect în orice moment.
- Ventilatoare cu recuperare de căldură în fiecare cameră, asigurând o circulaţie optimă şi un confort termic de excepţie.
- Încălzire prin pardoseală în fiecare apartament, cu posibilitatea de a regla temperatura individual, pentru a-ţi simţi căminul mereu călduros şi primitor.
- Fiecare apartament beneficiază de un sistem de încălzire eficient, produs prin intermediul centralei de imobil, cu contorizare individuală.
- Geamuri tripan cu rulouri exterioare din aluminiu, ce te protejează de zgomotul şi căldura exterioară, oferindu-ţi intimitate şi confort.
- Pardoseală flotantă în balcoane.
Citește mai mult

Locatie

Ne puteți contacta pe