SERVICII | CONADI - Agenție Imobiliară București
servicii

De ce să lucrezi cu noi ?

Suntem o echipă de consilieri și agenți cu experiență, specializați în proprietăți rezidențiale de top. Ne concentrăm pe aducerea împreună a vânzătorilor de proprietăți și a cumpărătorilor potriviți. Obiectivul nostru este să identificăm un potențial cumpărător/vânzător pentru tine prin intermediul rețelei noastre proprii de contacte și prospecți precalificați.

Evaluare și Analiză


Această etapă îți va permite să examinezi valoarea pieței, compsrații cu proprietăți similar și la ce ar trebui să te aștepți în timpul procesului de tranzacționare.


01

Promovare profesională


Pentru a obține expunerea maximă a proprietății, vom aduce cât mai mulți potențiali clienți posibili și vom reduce timpul de vânzare/inchiriere.


02

Reprezentarea celor mai bune interese ale tale

În toate negocierile cu clienții, ne vom asigura că te vom reprezenta cu profesionalism și vom obține rezultatul dorit de tine.

03

Acces la rețeaua de colaboratori

Colaborăm cu sute de agenți imobiliari la nivel național, pentru a încheia tranzacții cât mai rapid posibil.
04

Suport administrativ

Pentru notariat, cadastru și toate documentele necesare, prin partenerii Conadi.
05

Comunicare continuă

Vei fi mereu informat cu privire la stadiul proprietății tale datorită comunicării noastre continue despre evoluția procesului. Intră în legătură cu unul dintre experții noștri imobiliari dacă dorești să discuți despre planurile și aspirațiile tale. Așteptăm cu nerăbdare să te auzim.

06
images
servicii

Evaluarea proprietății

Îți evaluăm gratuit proprietatea, îți prezentăm analiza comparativă de piață și îți facem recomandări cu privire la procesul de vânzare/închiriere.

Adaugă oferta
Ne puteți contacta pe