DESPRE NOI | CONADI - Agenție Imobiliară București
25 de ani de excelență

Descoperă drumul către succes în real estate.

despre noi

Despre Conadi

Înființată în București, în 1997, CONADI a început ca o firmă de private equity cu accent pe furnizarea de servicii de consultanță imobiliară. De-a lungul anilor, compania a observat potențialul imens și nevoile în continuă evoluție ale pieței imobiliare din România, ceea ce a condus la extinderea și diversificarea portofoliului de servicii.

Contact

Astăzi, CONADI se situează printre puținele companii care oferă servicii imobiliare cuprinzătoare și integrate.


Cu peste 25 de ani de experiență, CONADI nu doar că și-a consolidat o prezență puternică, ci a devenit un partener de încredere pentru clienții care caută îndrumare de specialitate și soluții în sectorul imobiliar. Succesul companiei se datorează dezvoltării și extinderii continue a diverselor departamente și servicii adaptate cerințelor în evoluție ale pieței.


Unul dintre departamentele noastre cheie este divizia de Land Development. Echipa noastră se concentrează pe identificarea și optimizarea potențialului terenurilor pentru proiecte de dezvoltare. De asemenea, suntem capabili să furnizăm date fiabile despre terenuri pentru a descoperi și evalua noi oportunități de dezvoltare.


Un alt aspect vital al serviciilor noastre este divizia de Full-Cycle Development. Aici, preluăm proiecte de la început până la finalizare, supervizând fiecare etapă a procesului de dezvoltare. De la conceptul și designul inițial până la gestionarea construcției și livrarea finală, ne asigurăm de desfășurarea eficientă a proiectelor, menținând un nivel ridicat de calitate și atenție la detalii.


Ne mândrim și cu departamentul nostru de Research & Valuation. Echipa noastră efectuează analize de piață detaliate, oferind clienților informații precise și evaluări care facilitează luarea de decizii informate.


Pe lângă aceste divizii, oferim și servicii de Property & Facility Management. Înțelegem că menținerea și maximizarea valorii activelor imobiliare depășește dezvoltarea. Prin furnizarea de soluții complete de management imobiliar, ne asigurăm de funcționarea și întreținerea fără probleme a proprietăților, creând investiții sustenabile și profitabile pentru clienți.


Nu în ultimul rând, excelăm pe piața rezidențială, specializându-ne atât în new homes, cât și în open market transactions. Echipele noastre de profesioniști au un spirit antreprenorial și o înțelegere profundă a dinamicii pieței imobiliare. Această combinație unică ne permite să oferim soluții personalizate și un nivel excepțional de satisfacție a clienților.


Cu echipa noastră de profesioniști dedicați, CONADI rămâne hotărât să ofere soluții inovatoare și să depășească așteptările clienților.


Afla mai multe despre comapania Conadi si serviciile oferite: www.conadi.ro

servicii

De ce să lucrezi cu noi ?

Suntem o echipă de consilieri și agenți cu experiență, specializați în proprietăți rezidențiale de top. Ne concentrăm pe aducerea împreună a vânzătorilor de proprietăți și a cumpărătorilor potriviți. Obiectivul nostru este să identificăm un potențial cumpărător/vânzător pentru tine prin intermediul rețelei noastre proprii de contacte și prospecți precalificați.

Evaluare și Analiză


Această etapă îți va permite să examinezi valoarea pieței, compsrații cu proprietăți similar și la ce ar trebui să te aștepți în timpul procesului de tranzacționare.


01

Promovare profesională


Pentru a obține expunerea maximă a proprietății, vom aduce cât mai mulți potențiali clienți posibili și vom reduce timpul de vânzare/inchiriere.


02

Reprezentarea celor mai bune interese ale tale

În toate negocierile cu clienții, ne vom asigura că te vom reprezenta cu profesionalism și vom obține rezultatul dorit de tine.

03

Acces la rețeaua de colaboratori

Colaborăm cu sute de agenți imobiliari la nivel național, pentru a încheia tranzacții cât mai rapid posibil.
04

Suport administrativ

Pentru notariat, cadastru și toate documentele necesare, prin partenerii Conadi.
05

Comunicare continuă

Vei fi mereu informat cu privire la stadiul proprietății tale datorită comunicării noastre continue despre evoluția procesului. Intră în legătură cu unul dintre experții noștri imobiliari dacă dorești să discuți despre planurile și aspirațiile tale. Așteptăm cu nerăbdare să te auzim.

06
CONADI ÎN CIFRE

Cifre ce măsoară succesul ultimilor 5 ani.

500 M Euro

TRANZACȚII FINALIZATE

150 M Euro

TRANZACȚII ÎN DESFĂȘURARE

150

TRANZACȚII REZIDENȚIALE
Ne puteți contacta pe